Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kurs GIMP od podstaw cz. 1
Forum MagazynyInternetowe.pl > MagazynyInternetowe.pl > Komentarze do artykułów
Pomocnik
GIMP, bezpłatny program do edycji grafiki rastrowej, z roku na rok zyskuje coraz większą popularność. W pierwszym odcinku nowego kursu "GIMP od podstaw" dowiesz się, skąd pobrać i jak zainstalować GIMP-a, poznasz bogaty zestaw wbudowanych filtrów do przetwarzania obrazu i nauczysz się nimi posługiwać.

Pełna treść pod adresem:
http://www.internetmaker.pl/artykul/649,1,...dstaw_cz_1.html
Ważne
ale jak zrobić np. coś takiego jak by filmik . Czy da się zrobić do gimpa obraki w paincie?
Uśka Bieber
Żal.pl....ja z tego nic nie kapuje;/
Uśka Bieber
Debilstwo;/
katii
nie rozumię tego programu sad.gif
mnie jest ten program potrzebny jedynie do ramek
a dokładnie do wklejania zdięć do ramek ale nie radze sobie sad.gif
może pomoże mi ktoś kto jest w tym dobry???
Gimpowicz
Katii, najpierw zrozum podstawy ortogafii, a później bierz się za programy graficzne. Uśka, sama sobą reprezentujesz debilstwo. Program jest świetny, a to, że jesteś idiotką, która nie może pojąć jego podstaw to nie moja wina.
Akumi
Mam pytanie co do artystyczne-rysunek. a mam 2 suwaki, to "promień maski" i "procent czarnego". Czemu nie 4 jak na rysunku? Mam wersję 2.6
I drugie pytanie jak zrobić, żeby ten "rysunek" był czarno-biały, a nie w kolorze, jak oryginał?
Eee..
a gdzie jest rys. 2 ? -.-
rys
gimpowicz,
Koniecznie zajrzyj do lustra, a tam zobaczysz prawdziwego debila!!!
koks
dawaj na ring!
szukam obrazka
a gdzie jest 3 obrazek?
nobody
akumi,
w tym ćwiczeniu wybierasz: filtry - artystyczne - fotokopia i tam masz wszystkie 4 suwaki ;]
anthx
O co tu biega? Pierwsza strona kursu wprowadzenie a na drugiej podsumowanie kursu... to gdzie była ta główna cześć? Ale parodia
Daniel
Anthx,
te podsumowanie na drugiej stronie to podsumowanie pierwszej części kursu a nie całego kursu.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.