Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pizzeria Faraon
Forum MagazynyInternetowe.pl > Web Toster > Projekty
Pomocnik
Serwis pizzerii

Pełna treść pod adresem:
http://www.webtoster.pl/projekt/5202,pizzeria_faraon.html
Ipkins
Bardzo przyjemny projekt, fajna tonacja kolorystyczna, jeden rzut oka i wiem czego dotyczy strona
Ubiqliteuss
Mi się podoba, jedyna uwaga to chyba do właściciela, że dziwną nazwę na pizzerie sobie wybrał wink.gif
bQa
Na pierwszy rzut oka myślałem że to strona jakiegoś muzeum. Ponieważ poprzez internet nie da się poczuć zapachów to grafika na stronie powinna mówić "zjedz mnie". Stronka nie zachęca mnie do odwiedzenia pizzerii ani złożenia. zamówienia. Stronka ogólnie ładna ale wg mnie trochę mija się z zamierzonym celem.
Cardrone
Prosty a zarazem złożony, gratulacje. Jedynie mogę ponarzekać na dwa przyciski (pokaż menu, wyp. ankietę) można by było zastoować tzw. podwójny gradient, lub pólprzejzrocze w stylu maca ;0
lucbach
Jest całkiem przyjemnie, ale:

1) moim zdaniem proporcje między logo, a tym apetycznym obrazkiem powinny być inne - zdjęcie na 3/4 szerokości, albo chociaż logo mniejsze. Można rzeczywiście pomyśleć co innego, gdy pierwszy raz zobaczy się stronę (głos bQa nt. muzeum).

2) ten pomarańczowy Times (i to "przyklejony" do kontenerów niżej!) i licznik na środku stopki - dla mnie takie rzeczy są niewybaczalne, sorry.

@Ubiqliteuss: tematycznie niedaleko "Faraona" jest "Sphinx" i o tym nikt nie mówi, że dziwne ;-). I pizzę też serwują ;-).
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.