Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Web Inspektor: księgarnie internetowe
Forum MagazynyInternetowe.pl > MagazynyInternetowe.pl > Komentarze do artykułów
Pomocnik
W tej rubryce oceniamy profesjonalne strony internetowe z różnych branż. Bierzemy pod uwagę dostępność serwisów oraz ich funkcjonalność. Nasze webinspekcje rozpoczynamy od serwisów pośredniczących w sprzedaży ofert wyjazdów turystycznych.

Pełna treść pod adresem:
http://www.internetmaker.pl/artykul...nternetowe.html
MB
Jak dla mnie empik.com nie jest najlepszym serwisem pod względem użyteczności. Wszedłem na niego ostatnio poszukać książki i oczywiście - przeoczyłem nawigację - zamiast niej zacząłem używać boxu empik poleca. Problem z nim jest jednak taki, że z jakiegoś powodu programiści Javy niespecjalnie myślą o tym, jak użytkownik Firefoxa używa internetu. Oczywiście otwiera wszystko co popadnie w nowej zakładce - a akurat jak się tak zrobi z linkami w menu polecamy, wyskakuje pusta podstrona. Tak się zdenerwowałem, że poszukałem innej strony
GA
to chyba raczej jakieś tam widzimisię autora, poparte być może przejrzeniem jakichś artykułów niz rzeczowa analiza usability
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.