Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Słuchawki firmy AKG
Forum MagazynyInternetowe.pl > MagazynyInternetowe.pl > Sprzęt i multimedia
women
witam,
chcę sobie kupić słuchawki i się zastanawiam jakiej firmy będą najlepsze. Ostatnio natknęłam się na słuchawki AKG, może ktoś słyszał coś o tej firmie? Na pierwszy rzut oka parametry wyglądają dobrze, ceny też są atrakcyjne. Warto Waszym zdaniem inwestować w ten sprzęt, czy lepiej szukać czegoś bardziej znanego jak Sennheiser np.?
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
blogihno
AKG to bardzo znana i dobra firma. Szkoda ze nie podales modelu.
http://audio.com.pl/index.php?page=testy&a...ie&katId=11 - tataj masz troche testow a tutaj:
http://forum.audio.com.pl/ Ci pomoga na 100%

CYTAT(women @ 1.02.2009) *
witam,
chcę sobie kupić słuchawki i się zastanawiam jakiej firmy będą najlepsze. Ostatnio natknęłam się na słuchawki AKG, może ktoś słyszał coś o tej firmie? Na pierwszy rzut oka parametry wyglądają dobrze, ceny też są atrakcyjne. Warto Waszym zdaniem inwestować w ten sprzęt, czy lepiej szukać czegoś bardziej znanego jak Sennheiser np.?
Dzięki za pomoc.
Pozdrawiam
dudson
ja ostatnio kupiłem sobie słuchawki firmy AKG i jestem bardzo zadowolony:) bardzo dobrze wykonane, extra dźwięk i to wszystko za przyzwoitą cenę. Jedynym minusem jest to, że zbyt mocno przylegają do uszy i chyba po kilku godzinach może głowa boleć od nacisku:/
hrupko2
wybieranie słuchawek, to dosyć delikatna sprawa. po pierwsze trzeba przejrzeć mnóstwo forów i poczytać trochę o firmach, jakości wykonania i trwałości, a dopiero potem radziłbym je przesłuchać, bo najważniejsze jest,żeby słuchawki pasowały właśnie nam, a nie innym internautom. Twoja muzyka - twoje słuchawki.
dudson
pamiętaj też, że nie każdy ma czas analizowaćsmile.gif najlepiej wybrać się do dobrego sklepu i wybrać a następnie poszukać bo można czasem w necie taniej kupićwink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.