Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Web Inspektor: e-sklepy z gadżetami
Forum MagazynyInternetowe.pl > MagazynyInternetowe.pl > Komentarze do artykułów
Pomocnik
Okres świąt to czas, kiedy sprzedaje się wszystko i to w wielkich ilościach. Dziś przyjrzymy się sklepom internetowym oferującym gadżety i prezenty dla każdego, w każdym wieku.

Pełna treść pod adresem:
http://www.internetmaker.pl/artykul/4535,1..._gadzetami.html
Krzysiek
Widac, ze tekst jest sponsorowany
MS
Po czym widać? Bo tekst nie jest sponsorowany w żaden sposób smile.gif
HOTrodder
Mam mieszane odczucia po takim artykule. Z jednej strony to fajnie że ktoś wytyka błędy innych a z drugiej takie teksty śmierdzą z daleka zamówieniem sponsorowanym od kogoś z konkurencji tychże sklepów.
No, ale jak widać, Pan Michał Kunysz musi z czegoś żyć i trzepie takie artykuliki jak na taśmie w fabryce. wink.gif
czytelnik
a czy nie slyszeliscie nigdy o analizie użyteczności czy funkcjonalności serwisów?
Ludzie za to płacą by coś na swoich stronach poprawić, a tu podane rozwiązania, które mogą stanowić inspiracje do dalszych działań przeprowadzone na gotowych stronach a nie czysta teoria.
Mi takie teksty pomagają zrozumieć co warto zmienić w moich serwisach i będę z tego korzystać by nie powielać błędów innych.
Michał Kunysz
Nie otrzymuję żadnych korzyści z analizowanych serwisów. Moją korzyścią jest reklama dla mojej firmy, która zajmuje się użytecznością i dostępnością. Gdybym pisał sponsorowaną nieprawdę, szkodziłbym sam sobie, swojej reputacji i swojej firmie. Internet Maker wybiera temat, a ja szukam stron, które pierwsze wyskakują w Google na podanym haśle. Proszę samemu sprawdzić i poszukać gadżetów.
Irek
Ja uważam, że HOTrodder jest sponsorowany przez Toys4Boys wink.gif
strongBAD
Bardzo dobry artykuł. Profesjonalne podejście do tematu, oby tak dalej ;]

pozdrawiam
koleszka
No dobrze, dobrze tylko gdzie mój ulubiony http://www.future-toys.pl/ ? W końcu ci goście również sprzedają taki wesoły stuff. Dobrze by było ich też zrecenzować.
Anielka
Uważam, że zarzuty dotyczące Gadżetera są nieuzasadnione - sklep jest bardzo przejrzysty i bardzo łatwo po nim się poruszać - lepiej to wygląda niz w innych sklepach. Artykuł ogólnie mało obiektywny i coś sklepów mało.
jdisjfdijsf
a ja wlasnie sadze, że ze wszystkich tu wymienionych gadżeter jest najlepszy i jeśli już to tam kupuje.
Ciopan
cztery sklepy??? wolne żarty!!! A gdzie jest na przykład Gizmobox? Kupowałem tam prezenty gwiazdkowe i nie bylo żadnych problemów!
Ameoa
Gadżeter.pl to zdecydowanie najlepszy sklep spośród wszystkich tu przedstawionych
Mario W
zgadzam się co do gadzetera, ja jeszcze poleciłbym Gizmobox.pl, którego tu w ogóle nie wzięli pod uwagę
Ania
Sklep z gadżetami www.MrJoy.pl NA SPRZEDAŻ
Zapytaj biuro@mrjoy.pl
Kuba
Jest też http://www.godstoys.pl ale w sumie w chwili pisania notki jeszcze nie działali.
Co do zarzutów o sponsorowanie... to raczej bym tak tego nie oceniał. Zgłoszone uwagi w wielu wypadkach są słuszne/do przemyślenia.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.