Newsletter

Grupa MagazynyInternetowe

MagazynyInternetowe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

Reply to this topicStart new topic

> 2 layout, Projekty » Firma

Ocena 2 V
Pomocnik
post 2.12.2009
Post #1

Guru
Ikona Grupy

Grupa: Redaktor
Nr użytkownika: 4

To moj drugi layout, mam nadzieje ze go tak ostroni nie skrytykujecie jak ostatnio

Pełna treść pod adresem:
http://www.webtoster.pl/projekt/6381,2_layout.html
Go to the top of the page

+Quote Post
_Endeauvirr_
post 2.12.2009
Post #2

Gość

Sam lay jest ... no widać że sie uczysz dopiero , tak powiem.

Niestety, wdrożenie jest tragiczne po prostu .. jako że z tym zaczynasz (o ile to Ty składałeś) dopiero więc powiem Ci że na tabelkach już sie nie projektuje od paru ładnych lat ... chociaż dla mnie wygląda to na pocięcie jakimś generatorem. Tak czy inaczej.. jest zle.

Ale praktyka czyni mistrza. Ucz sie smile.gif

+Quote Post
jrura
post 3.12.2009
Post #3

Starszy dyskutant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownik
Nr użytkownika: 6 174

no dobra to jak powinienem to robic? Prosze dajcie mi jakies kursy zebym sie nauczyl. I jak robic nie na tabelkach?

+Quote Post
_Endeauvirr_
post 3.12.2009
Post #4

Gość

Kup sobie książkę na ten temat.. jest tego cała masa. Zacznij moze od tego... podobno dobra książka http://helion.pl/ksiazki/htxcsp.htm

+Quote Post
jrura
post 3.12.2009
Post #5

Starszy dyskutant
Ikona Grupy

wielkie dzieki:) ja sciagalem sobie z eduweb.pl kurs wspanialy layuot i troche podpartywalem. jeszcze mam inne wideo kursy. Ale jak np otrzymujecie takie rozne ciekawe efekty, ktore z mojego punktu widzenia sa niemozliwe:D

+Quote Post
jrura
post 3.12.2009
Post #6

Starszy dyskutant
Ikona Grupy

a to mam najpierw przejsc kurs html/xhtml i potem sie brac za layouty? ja sciagalem sobie z eduweb.pl kurs wspanialy layuot i troche podpartywalem. jeszcze mam inne wideo kursy. Ale jak np otrzymujecie takie rozne ciekawe efekty, ktore z mojego punktu widzenia sa niemozliwe:D
Jak mozecie to podajcie wiecej jakis ksiazek lub wideo tutoriali zebym sobie kupil i sie pod uczyl. (swieta sie zbilzaja)

+Quote Post
_ja_
post 4.12.2009
Post #7

Gość

Po prostu nie przejmuj się krytykami superhipermasterów i rób na tabelach, ważne żebyś się przy tym dobrze bawił, a w miarę uczenie się będziesz mógł zadowolić mistrzów

+Quote Post
_sb_
post 4.12.2009
Post #8

Gość

Ważniejsze od technicznej strony jest wyczucie artystyczne i dobry smak przy projekcie,a z tym u Ciebie nie najgorzej. Więc spokojnie i śmiało do roboty

+Quote Post
jrura
post 4.12.2009
Post #9

Starszy dyskutant
Ikona Grupy

dzieki za otuchę i biore sie do pracy:) i odsylam zainteresowanych dzieliniem sie swoimi doswiadczeniami do mojego tematu
http://forum.magazynyinternetowe.pl/index.php?showtopic=4643<<------Pomoce tutoriale dla amatorow
"mistrzowie" webdesignu bo tak ich nazwales, zamiast krytykowac niech pokaza nam swiatelko w tunelu zebysmy widzieli od czego zaczac.
Zapraszam

+Quote Post
Garcinda
post 5.12.2009
Post #10

Zajadły dyskutant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 631

centrum strony mi się bardzo podoba, gorzej z górą - te jaśniejsze kółko trochę zamazują litery i są, no, dziwne, nie mam na to lepszego słowa. ale środek jest śliczny, zwłaszcza kolorystycznie biggrin.gif
"ja" ma rację... nie robi się wszystkiego od razu. acz myślę, że możesz juz z tabeli na divy przechodzić, bo są po prostu wygodniejsze, gdy się je opanuje.

--------------------
___Istotnie początkująca___ I to w tragicznym tego słowa znaczeniu ^^'

+Quote Post
jrura
post 7.12.2009
Post #11

Starszy dyskutant
Ikona Grupy

CYTAT(Garcinda @ 5.12.2009) *
centrum strony mi się bardzo podoba, gorzej z górą - te jaśniejsze kółko trochę zamazują litery i są, no, dziwne, nie mam na to lepszego słowa. ale środek jest śliczny, zwłaszcza kolorystycznie biggrin.gif
"ja" ma rację... nie robi się wszystkiego od razu. acz myślę, że możesz juz z tabeli na divy przechodzić, bo są po prostu wygodniejsze, gdy się je opanuje.

no dzieki, wlasnie sobie kupel ksiazke ktora polecal mi Endeauvirr i biore sie do pracy

+Quote Post
_Endeauvirr_
post 7.12.2009
Post #12

Gość

wise decision smile.gif

have fun

+Quote Post
_Smok wawelski_
post 27.02.2010
Post #13

Gość

Bardzo podobało mi się zdjęcie sedesu w galerii pozdrawiam.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 6.09.2010, 04:19