|
Grupa MagazynyInternetowe
![]() ![]() |
|
2.12.2009
|
|
|
Guru Grupa: Redaktor Postów: 1 695 Dołączył: 1.01.2008 Nr użytkownika: 4 |
To moj drugi layout, mam nadzieje ze go tak ostroni nie skrytykujecie jak ostatnio
Pełna treść pod adresem: http://www.webtoster.pl/projekt/6381,2_layout.html |
|
|
|
| _Endeauvirr_ |
2.12.2009
|
|
Gość |
Sam lay jest ... no widać że sie uczysz dopiero , tak powiem.
Niestety, wdrożenie jest tragiczne po prostu .. jako że z tym zaczynasz (o ile to Ty składałeś) dopiero więc powiem Ci że na tabelkach już sie nie projektuje od paru ładnych lat ... chociaż dla mnie wygląda to na pocięcie jakimś generatorem. Tak czy inaczej.. jest zle. Ale praktyka czyni mistrza. Ucz sie |
|
|
|
3.12.2009
|
|
|
Starszy dyskutant Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: 30.11.2009 Nr użytkownika: 6 174 |
no dobra to jak powinienem to robic? Prosze dajcie mi jakies kursy zebym sie nauczyl. I jak robic nie na tabelkach?
|
|
|
|
| _Endeauvirr_ |
3.12.2009
|
|
Gość |
Kup sobie książkę na ten temat.. jest tego cała masa. Zacznij moze od tego... podobno dobra książka http://helion.pl/ksiazki/htxcsp.htm
|
|
|
|
3.12.2009
|
|
|
Starszy dyskutant Grupa: Użytkownik Postów: 13 Dołączył: 30.11.2009 Nr użytkownika: 6 174 |
wielkie dzieki:) ja sciagalem sobie z eduweb.pl kurs wspanialy layuot i troche podpartywalem. jeszcze mam inne wideo kursy. Ale jak np otrzymujecie takie rozne ciekawe efekty, ktore z mojego punktu widzenia sa niemozliwe:D
|
|
|
|
3.12.2009
|
|
|
a to mam najpierw przejsc kurs html/xhtml i potem sie brac za layouty? ja sciagalem sobie z eduweb.pl kurs wspanialy layuot i troche podpartywalem. jeszcze mam inne wideo kursy. Ale jak np otrzymujecie takie rozne ciekawe efekty, ktore z mojego punktu widzenia sa niemozliwe:D
Jak mozecie to podajcie wiecej jakis ksiazek lub wideo tutoriali zebym sobie kupil i sie pod uczyl. (swieta sie zbilzaja) |
|
|
|
| _ja_ |
4.12.2009
|
|
Gość |
Po prostu nie przejmuj się krytykami superhipermasterów i rób na tabelach, ważne żebyś się przy tym dobrze bawił, a w miarę uczenie się będziesz mógł zadowolić mistrzów
|
|
|
|
| _sb_ |
4.12.2009
|
|
Gość |
Ważniejsze od technicznej strony jest wyczucie artystyczne i dobry smak przy projekcie,a z tym u Ciebie nie najgorzej. Więc spokojnie i śmiało do roboty
|
|
|
|
4.12.2009
|
|
|
dzieki za otuchę i biore sie do pracy:) i odsylam zainteresowanych dzieliniem sie swoimi doswiadczeniami do mojego tematu
http://forum.magazynyinternetowe.pl/index.php?showtopic=4643<<------Pomoce tutoriale dla amatorow "mistrzowie" webdesignu bo tak ich nazwales, zamiast krytykowac niech pokaza nam swiatelko w tunelu zebysmy widzieli od czego zaczac. Zapraszam |
|
|
|
5.12.2009
|
|
|
Zajadły dyskutant Grupa: Użytkownik Postów: 55 Dołączył: 2.04.2006 Skąd: PT Nr użytkownika: 631 |
centrum strony mi się bardzo podoba, gorzej z górą - te jaśniejsze kółko trochę zamazują litery i są, no, dziwne, nie mam na to lepszego słowa. ale środek jest śliczny, zwłaszcza kolorystycznie
"ja" ma rację... nie robi się wszystkiego od razu. acz myślę, że możesz juz z tabeli na divy przechodzić, bo są po prostu wygodniejsze, gdy się je opanuje. -------------------- ___Istotnie początkująca___ I to w tragicznym tego słowa znaczeniu ^^'
|
|
|
|
7.12.2009
|
|
|
centrum strony mi się bardzo podoba, gorzej z górą - te jaśniejsze kółko trochę zamazują litery i są, no, dziwne, nie mam na to lepszego słowa. ale środek jest śliczny, zwłaszcza kolorystycznie "ja" ma rację... nie robi się wszystkiego od razu. acz myślę, że możesz juz z tabeli na divy przechodzić, bo są po prostu wygodniejsze, gdy się je opanuje. no dzieki, wlasnie sobie kupel ksiazke ktora polecal mi Endeauvirr i biore sie do pracy |
|
|
|
| _Endeauvirr_ |
7.12.2009
|
|
Gość |
wise decision
have fun |
|
|
|
| _Smok wawelski_ |
27.02.2010
|
|
Gość |
Bardzo podobało mi się zdjęcie sedesu w galerii pozdrawiam.
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.09.2010, 04:19 |