|
Grupa MagazynyInternetowe
![]() ![]() |
|
28.02.2009
|
|
|
Guru Grupa: Redaktor Postów: 1 656 Dołączył: 1.01.2008 Nr użytkownika: 4 |
Ostatnie lata przyniosły wiele zmian, jeżeli chodzi o sposób tworzenia serwisów WWW. Zaczęto stosować technikę AJAX, która umożliwia interakcję między użytkownikiem a serwerem bez konieczności przeładowywania całej strony. W dużej mierze odpowiada za to rozbudowany język obiektowy JavaScript, który został wyposażony w liczne biblioteki ułatwiające pisanie w nim skryptów. Jedną z najciekawszych jest biblioteka jQuery.
Pełna treść pod adresem: http://www.internetmaker.pl/artykul...ego_zaczac.html |
|
|
|
| _webfascynat_ |
28.02.2009
|
|
Gość |
bardzo ciekawy artykul, mam tylko jedno pytanie: nie dziala funkcja odpowiedzialna za sprawdzanie w tle wpisanego emailu, gdy jednak dac if (data == 'error' || 1==1) wtedy wszystko dziala wporzadku przy przechodzeniu z pola email do innego, blad musi tkwic w funkcji $.get albo w przekazywaniu zwracanej wartosci przez skrypt php,bardzo mnie to ciekawi, prosze o pomoc
|
|
|
|
4.03.2009
|
|
|
Zajadły dyskutant Grupa: Użytkownik Postów: 100 Dołączył: 23.02.2009 Skąd: ... brać pieniądze ? Nr użytkownika: 5 094 |
Bardzo ciekawy artykuł, takich chętnie więcej poczytam
-------------------- Uwaga! | Warning! | Achtung! | Pozor!
Zrzędliwy forumowicz ;) - wyślij PW jeśli mój post wzbudził rozczarowanie :) Wesołych świąt |
|
|
|
| _fesseme_ |
19.10.2009
|
|
Gość |
Witam jest błąd w tekście jest:
$('label[@for]').css({'font-weight': 'bold'}); powinno być: $('label@[for]').css({'font-weight': 'bold'}); małpa jest nie w tym miejscu przynajmniej w wersji jq 1.3.2 |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2010, 01:11 |