|
Grupa MagazynyInternetowe
![]() ![]() |
|
8.12.2008
|
|
|
Guru Grupa: Redaktor Postów: 1 656 Dołączył: 1.01.2008 Nr użytkownika: 4 |
Okres świąt to czas, kiedy sprzedaje się wszystko i to w wielkich ilościach. Dziś przyjrzymy się sklepom internetowym oferującym gadżety i prezenty dla każdego, w każdym wieku.
Pełna treść pod adresem: http://www.internetmaker.pl/artykul/4535,1..._gadzetami.html |
|
|
|
| _Krzysiek_ |
8.12.2008
|
|
Gość |
Widac, ze tekst jest sponsorowany
|
|
|
|
| _MS_ |
9.12.2008
|
|
Gość |
Po czym widać? Bo tekst nie jest sponsorowany w żaden sposób
|
|
|
|
| _HOTrodder_ |
10.12.2008
|
|
Gość |
Mam mieszane odczucia po takim artykule. Z jednej strony to fajnie że ktoś wytyka błędy innych a z drugiej takie teksty śmierdzą z daleka zamówieniem sponsorowanym od kogoś z konkurencji tychże sklepów.
No, ale jak widać, Pan Michał Kunysz musi z czegoś żyć i trzepie takie artykuliki jak na taśmie w fabryce. |
|
|
|
| _czytelnik_ |
10.12.2008
|
|
Gość |
a czy nie slyszeliscie nigdy o analizie użyteczności czy funkcjonalności serwisów?
Ludzie za to płacą by coś na swoich stronach poprawić, a tu podane rozwiązania, które mogą stanowić inspiracje do dalszych działań przeprowadzone na gotowych stronach a nie czysta teoria. Mi takie teksty pomagają zrozumieć co warto zmienić w moich serwisach i będę z tego korzystać by nie powielać błędów innych. |
|
|
|
| _Michał Kunysz_ |
10.12.2008
|
|
Gość |
Nie otrzymuję żadnych korzyści z analizowanych serwisów. Moją korzyścią jest reklama dla mojej firmy, która zajmuje się użytecznością i dostępnością. Gdybym pisał sponsorowaną nieprawdę, szkodziłbym sam sobie, swojej reputacji i swojej firmie. Internet Maker wybiera temat, a ja szukam stron, które pierwsze wyskakują w Google na podanym haśle. Proszę samemu sprawdzić i poszukać gadżetów.
|
|
|
|
| _Irek_ |
15.01.2009
|
|
Gość |
Ja uważam, że HOTrodder jest sponsorowany przez Toys4Boys
|
|
|
|
| _strongBAD_ |
30.01.2009
|
|
Gość |
Bardzo dobry artykuł. Profesjonalne podejście do tematu, oby tak dalej ;]
pozdrawiam |
|
|
|
| _koleszka_ |
29.07.2009
|
|
Gość |
No dobrze, dobrze tylko gdzie mój ulubiony http://www.future-toys.pl/ ? W końcu ci goście również sprzedają taki wesoły stuff. Dobrze by było ich też zrecenzować.
|
|
|
|
| _Anielka_ |
25.03.2010
|
|
Gość |
Uważam, że zarzuty dotyczące Gadżetera są nieuzasadnione - sklep jest bardzo przejrzysty i bardzo łatwo po nim się poruszać - lepiej to wygląda niz w innych sklepach. Artykuł ogólnie mało obiektywny i coś sklepów mało.
|
|
|
|
| _jdisjfdijsf_ |
25.03.2010
|
|
Gość |
a ja wlasnie sadze, że ze wszystkich tu wymienionych gadżeter jest najlepszy i jeśli już to tam kupuje.
|
|
|
|
| _Ciopan_ |
25.03.2010
|
|
Gość |
cztery sklepy??? wolne żarty!!! A gdzie jest na przykład Gizmobox? Kupowałem tam prezenty gwiazdkowe i nie bylo żadnych problemów!
|
|
|
|
| _Ameoa_ |
15.04.2010
|
|
Gość |
Gadżeter.pl to zdecydowanie najlepszy sklep spośród wszystkich tu przedstawionych
|
|
|
|
| _Mario W_ |
15.04.2010
|
|
Gość |
zgadzam się co do gadzetera, ja jeszcze poleciłbym Gizmobox.pl, którego tu w ogóle nie wzięli pod uwagę
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2010, 01:14 |