|
Grupa MagazynyInternetowe
![]() ![]() |
|
18.11.2008
|
|
|
Guru Grupa: Redaktor Postów: 1 656 Dołączył: 1.01.2008 Nr użytkownika: 4 |
Pozycjonowanie odgrywa coraz większą rolę w branżach związanych z internetem. Niestety większość firm zajmujących się SEO, wykorzystuje do tego celu zaplecza budowane głównie w oparciu o katalogi i spamowanie blogów. Tymczasem to tylko niektóre z dostępnych metod.
Pełna treść pod adresem: http://www.internetmaker.pl/artykul...ozycjonera.html |
|
|
|
| _nexik_ |
18.11.2008
|
|
Gość |
tworzenie katalogów, czy kopi wikipedi, spisu tekstow piosenek, statusow gg jest niezgodne z wytycznymi google tak samo korzystanie z swli lepiej nie zajmowac sie zapleczem 2 poziomu i tworzenie rzeczywistego contentu, sa doskonale narzedzia web 2.0 do tego m.in. wspomniany scutle. Jezeli nie masz czasu na powazne pozycjonowanie lepiej wynajac firme ktora to zrobi bo mozna sobie tylko zrobic krzywde
|
|
|
|
| _Janusz_ |
9.12.2008
|
|
Gość |
ja już mam dość tego typu stron zwanych "zapleczem" jako użytkownik internetu.
Przykładowy zamiast 100 stron (dajmy z tego 50 na poziomie 50 słabych) mamy 1 000 stron z czego (50 dobrych, 50 słabych, a reszta istnieje nie wiadomo po co). |
|
|
|
| _Lysy_ |
10.12.2008
|
|
Gość |
Szkoda, ze podajecie tutaj przepis na SPAMOWANIE a nie wskazowki jak zbudowac serwis ktory zdobedzie popularnosc i zaufanie uzytkownikow i co idzie za tym automatycznie - zaufanie i odpowiednia pozycje w naturalnych wynikach wyszukiwania. WEB SPAM to taki sam spam jak kazdy inny, ktory truje zycie zwyklym uzytkownikom internetu. Gdzie jest uzytkownik w tym wszystkim? Coraz wiecej jest smieci z tego pozal sie boze zaplecza, na ktore trafiaja internauci. Z drugiej strony, niedoswiadczeni, domorosli pozycjonerzy zdziwia sie po zastosowaniu tych wszystkich "chwytow" jak szybko strona spadnie w otchlan i zniknie z wynikow wyszukiwania w ogole...
|
|
|
|
| _liderseo_ |
1.05.2010
|
|
Gość |
Ja tam nie spamuję tylko tworzę 2-3 strony zaplecza na tydzień i w zupełności mi to wystarcza na pozycjonowanie stron własnych
http://www.liderseo.pl |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 30.07.2010, 01:08 |